ÅSKAN SLOG NER I VÅRT HUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet 2010-07-11 @ 19:08:09
jepp! Ni läste rätt.

Det hela började med att det var en grå men extremt varm dag i mitten av juli. alltså idag.

Jag lovar det var ca 33 grader och sjuuukt kvavt idag! Men iallfall. Vi badad flera gånger på morgonen och förmiddagen och åkte sedan in till skara för att handla. När vi kommer hem så börjar det så smått att regna och vi går in i huset. Där sitter vi och dricker te och använder olika tekniska prylar (som jag inte alls förstår mig på) och jag sitter och kollar på en zombie film (!) När det börjar åska!

Ingen av oss tänker så mycket på det men sedan märker vi att åskan kommer närmare och närmare och till slut är det så att det gör ONT i öronen pga allt buller och brak!

Sedan....

Hörs en EXTREMT HÖG DUNS och HELA HUSET SKAKAR TILL OCH ETT STARKT LJUS KOMMER IN FRÅN MIN DÖRR! Då visade det sig att mamma hade öppnat kylskåpet precis när blixten slog ner i vår antenn som leder till tv:en. Och då hade lamporna i kylskåpet och alla lampor i huset blixtrat till och lyst upp hela vårt hus innan dom gick sönder! När vi kollar ut efter att åskan har lagt sig så är jätte många träd helt sönder kluvna efter att ha blivit träffade av blixten!

Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv.... XD

XoXo

Julia

Kommentarer
Postat av: Sara

OMG! Vilken tur att ni lever!:P

2010-07-12 @ 11:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback