5 hetaste trenderna nu i höst!

Skrivet 2010-10-16 @ 18:19:04
Hej hopp! Lite snabbt om de hetaste trenderna inom mode! Slänger även in en trend i smink;)

1. Stickat



Nu är den här bilden lite over the top men jag tror att ni alla har märkt att de stickade plaggen är ÖVERALLT! Jag kör ju också hårt på min stickade tub - halsduk från JC :) (lägg även märke till det gråa nagellacket som är en av de största nageltrenderna i höst!


2. Mixa brunt och svart



är en av de absolut hetaste trenderna i höst! vi har sett det på michel kors visning, h&m's kampanj, omslaget av vouge och elle med mera... Det finns även med på bilden ovan! Det är inte någonting som har varit så tydligt tidigare år utan då har det mest varit mörka lila färger och brunt men i år så är det brunt / svart som gäller.


3. Volym

dior gowndior haute coutoue gownjohn galliano haute coutore



I höst är det mycket volym som gäller i plaggen! Stora fluffiga halsdukar, lager på lager och volanger har synts mycket på catwalken! Denna trend har framförallt christan dior (bilderna) Vera Wang satsat stort på! Tänk stort så blir det rätt :P


4. Skin/päls

Som vanligt så är päls väldigt hett vid den här tidpunkten på året. Det är mycket leopard imitationer på bland annat jackor, mössor och handskar och även leggings och skor har tagit över pälstrenden! Skinnet håller också i sig ännu en säsong och syns även här framför allt på handskar, leggings och skor!



5. Smink: Bruna sotningar mörka läppar






Det är framför allt de mörka läpparna som är i fokus i höst som med de flesta tidigare år! Som komplement till detta kör man en brun enkel sotning i varma toner men vad som är nytt för i år är att det är OK att använda skimmriga skuggor. Innan har det varit mycket mer matt men nu är det lite mer frihet som gäller!

Kom ihåg att detta bara är trender! Inte regler! ha vad du känner dig bekväm i och tycker är snyggt men om du vill använda dessa som tips så kör hårt! men glöm inte bort att detta inte är en lagbok...

XoXo
Julia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback