Dagens Tips!

Skrivet 2011-01-06 @ 22:46:07
Här kommer ett litet tips eller DIY på hur du kan göra din egen krämögonskugga!
Jag lärde mig detta tricks av Carly som driver beautybloggen www.glitterdollz7.co.uk och även finns på youtube under namnet Glitterdollz7. Hon är en fantastisk makeupartist från london som har världens mest perfekta ansikte! hon är väldigt vacker.

Iallfall så nämnde hon att man kan skapa sin egen krämögonskugga genom att blanda vaselin med ett pigment! Väldigt enkelt.

Ta lite vaselin på en plan yta (typ ett plastlock eller baksidan av din hand) och häll lite pigment eller någon annan form av lösa skuggor på vaselinet och blanda! Mina favorit lösa ögonskuggor är E.l.f's mineral eyeshadow! kostar bara 36 kr!

Det du ska vara medveten om när du använder krämskuggor är att dom creasar! Det vill säga att dom lägger sig i vecken på ögonlocket. Men om du inte tänkt ha det för en lång period utan kanske bara för en photoshot eller liknande så är det helt ok! Annars kan du prova att sätta den med en vanlig puder ögonskugga eller samma skugga som du använde till att blanda din egen krämskugga så skapar du den mest hållbara ögonmakeupen någonsin!

Men det tar bort en hel del av glansen i krämskuggan! Men annars kan du bara använda krämskuggan för att få ökad intensitet och längre hållbarhet!

Hoppas detta hjälpte!

XoXo
Julia

Kommentarer
Postat av: kajsa

Det blir inte kräm ögonskuggor.

Vaselin och ögonskugga kan man göra läppglans med.

2011-01-10 @ 21:28:44
URL: http://smily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback