Julklappstips! MAC Dazzlesphere! - Part 1

Skrivet 2011-11-10 @ 19:11:17
Hej hopp!

Idag fick jag mail från MAC angående deras nya kollektion Dazzlesphere!

Seasonal Cool arrives this holiday with outrageously opulent Mini Kits for Eye, Lip & Nail...satisfy everyone on your gift-giving list with our toniest stocking stuffers ever!

Den går ut på att de har lagt 4 små pigment, 4 små dazzle glasses eller 4 nagellack i en sjukt gullig liten boll! Om du ger bort detta kommer du inte ens behöva slå in paketet!

Här är de olika produkterna som ingår i kollektionen!

Dazzlesphere! Smokey Blue Ornament
Fyra krossade lösa skuggor som är alla väldigt skimmriga (om inte metalliska) och väldigt pigmenterade. Den krossade effekt gör att det blir små kulor av pigment som man hämtar upp med penseln och sedan krossar i locket eller på backsidan av handen. Det är väldigt viktigt att man gör detta annars kommer majoriteten av skuggan falla ner på kindbenet!
Paketet innehåller:

White as a Snow (Vit metalliska skugga som ska efterlikna snö, Längst upp till vänster)
Silver Sleet (Medium grå med mycket skimmer, Längst ned till vänster)
Winter Sky (En medium blå med lila underton, Längst upp till höger)
Dark Moon (Asfalt liknande grå nyans med blå underton, Längst ned till höger)

Dazzlesphere! Berry Ornament

Det här kitet är för dem som gillar neutrala färger som passar till vardags men som man även kan skapa den perfekta fest sminkningen med! En rolig version på de klassiska bruna tonerna! Passar er som vill liva upp skuggorna till vardags.Pearl (Ljus champagne med rosa underton)
Rose Light (Ljus rosa med väldigt bronzig och varm underton. Väldigt lätt att bära för er som gillar rosa ögonskugga men som inte känner för neon!)
Spice Smoke (En varm rosa som drar åt det röda hållet och som påminner mig om jordgubbar! Den är den perfekta blandningen mellan rött, lila rosa och tegelfärgat!)
Roasted Chestnut (En mörk brun med väldigt mycket guldigt skimmer)

Dazzlesphere! Plum Ornament

Absolut fantastiskt kit för oss med gröna ögon! Färgerna är väldigt unika och känns som om de är något väl värt att kolla in!Misty (Ljus silver med nästan vit ton)
Seasonal Cool (En grå brun nyans som drar mot det lila hållet. Mycket silvrigt skimmer)
Light Violet (Ljus lila med stora bitar glitter och blå underton)
Grape (Mörkare lila med en varmare underton. Väldigt lik MAC's pigment i färgen Grape)Det var allt för del 1! Nästa vecka blir det alla läpprodukter och nagellack!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback