Too Faced Natural Eye!

Skrivet 2011-08-30 @ 21:17:43
Tack underbara Josse, Yrsa och Nellie för denna fantastiska present! Det bidde lite fel men jag fick tillslut vad jag ville!

Hej allihopa!
Här är bilder och swatches på en av de bästa presenterna ever! Nämnligen min drömpalette. Too Faced Natural Eye!
Och jag är inte besviken! Varenda ögonskugga i denna fantastiska palette är som en dröm! Otroligt pigmentarade och appliceras som en dröm!


Bilderna är tagna på bar hud utan primer under!
Kitet kommer även med 3 st kort som visar förslag på hur du ska applicera skuggorna!Här är swatches!

Day utan blixt:

Heaven    Velvet Revolver   Sexspresso


Day, med blixt!

Heaven    Velvet Revolver   Sexspresso
Classic, utan blixt:

Silk Teddy             Push Up            Erotica
Classic, med blixt:

Fashion, utan blixt:


Nude Beach    Honey Pot    Cocoa Puff
Fashion, med blixt:
I'm in love!Dagens Makeup! - Inglot!

Skrivet 2011-08-30 @ 18:38:25
Idag har jag använt mig av en enda ögonskugga! Nämnligen den enda inglot ögonskuggan jag äger.

Jag fick en 3 dimensionell look genom att applicera mer där jag ville ha det mörkare och sedan ett väldigt tunt lager där jag ville ha en mjukare färg.

Dagens Makeup! - B2School

Skrivet 2011-08-29 @ 22:33:40
Hej hopp!

Här är min skolsminkning!
Jag vill gärna ha något som går väldigt snabbt och som är smickrande men inte alltför dramatiskt!OMFG!

Skrivet 2011-08-29 @ 20:14:08
Jag ville bara tips om att E.l.f (www.eyeslipsface.com) har 50% rabatt på HELA deras sortiment!!

För er som inte vet så kostar allting på E.l.f mellan 15 kr till 35 så det är redan billigt från början och nu är det bara OMG!

Här ska det shoppas :D

Dagens Tips!

Skrivet 2011-08-28 @ 21:57:58
De flesta av oss skulle inte bära foundation utan att sätta produkten med puder eller hur? Det gör man för att en krämprodukt som foundation inte håller så länge utan glider runt och kletar överallt om man inte fixerar den.


Men det är väldigt få av oss som tänker på att samma metod gäller allt! Alla krämprodukter bör sättas med ett puder för att få längre hållbarhet. Såklart är detta inget man måste göra varje dag eftersom att vissa produkter har ganska lång hållbarhet utan att dom är fixerade. Men för speciella tillfällen kan det vara bra att lägga till ett extra steg för att se till att sminket håller hela dagen, hela kvällen, (och hela natten).

Här är tips på metoder du kan använda dig av!


1. Eyeliner, Sätt med en svart ögonskugga.

2. Läppstift, håll en tunn pappersservett över läpparna och pressa transparent puder över läpparna eller välj en rouge/ögonskugga i valfri färg.

3. Krämögonskugga, Applicera en ögonskugga i samma färg för maximal intensitet + sjukt bra hållbarhet.

4. Krämrouge. Applicera vanlig rouge över för en färgstark effekt eller transparent puder för en mer naturlig look.

5. Ögonbrynspenna, kör med ett ögonbrynspuder eller bara en matt ögonskugga. Transparent puder funkar också!


Hoppas att ni fick lite idéer!


Back on Track! - Födelsedag!

Skrivet 2011-08-28 @ 11:20:21

Tjena!


Nu har jag lovat mig själv att komma tillbaka in i bloggvärlden. Malmöfestivalen är över (herrejävlar vad The Ark ovh Daniel Adams Ray ägde) och skolan har satt igång! Det betyder att jag kommer tillbaka på mitt vanliga schema. alltså runt ett inlägg om dagen.


Idag hade jag tänkt blogga om min sminkning som jag bar på min födelsedag igår!

Jag ville köra på starka färger så jag valde blått, lila och svart. Den lila nyansen finns under ögat och över det svarta i globlinjen som en svag nyans. Jag ville bara få med den lilla touchen av lila för att den framhäver min gröna ögonfärg! Har du blåa ögon kan du köra på samma effekt fast med en svag ton av rosa istället!
Ha det bäst!!

Kaffehörnan gästbloggar!

Skrivet 2011-08-23 @ 19:48:05
Nu är det äntligen dags för Krister från Kaffehörnan att gästblogga hos mig! Klicka på headern för att komma till hans blogg!

Hej alla underbara människor som läser Julias blogg!


Krister heter jag, ok tänker många, ingen klocka ringer där. Men säger man Kaffehörnan då rynkar många på både näsa och kind – aha den goa filuren.

Gick från en anonym person rätt ut i cybervärlden, den kända bloggen och mina välbesökta klipp.

Jag har både fått ris och ros, men det gäller att kunna bjuda på sig, att kunna skratta mot mig men även med mig har aldrig varit något problem för mig.

 

På något sätt har jag lyckats skapa intresse hos svenska folket, det är inte det lättaste att skapa en blogg som engagerar.

 

Vad kan läsarna förvänta sig när man klickar upp min blogg

 

Överraskning är det enkla svaret, det är väl det som är fint med min blogg, inte ens jag vet vad som kommer haha.

Jag är det levande kinder ägget

 

 

 

 

Mina tips från mig till er:

 

 

 

  • Har du en idé var aldrig rädd att prova den på din blogg
  • Kolla gärna andra bloggar vad dom har, MEN gör det till din egen grej
  • Läs och kommentera bloggar
  • När du är trygg i din blogg, då kommer nästa fas, vill du nå ut lite extra. Tryck ut lite flyers och dela ut, sätt som mål att dela ut personligen 5 st på en dag. Var ej rädd eller bli blyg om personen ej tar emot din flyers. Du kommer bli modigare och självförtroende kommer öka.
  • Ha tävlingar på din blogg antingen om du köper något själv som du kan lotta ut som pris, eller du går till någon butik och presenterar dig. Ett tips, gå alltid till dom privata små butikerna, aldrig EJ kedjor. Berätta vad dom får, i form av banner och länk i ditt tävlingsinlägg.

 

Hoppas du fick några fina tips, självklart finns jag för er, om ni behöver hjälp eller råd

 

Sist och inte minst vill jag tacka Julia för denna chans att gästblogga.

Jag träffade på Julia en vanlig dag i Malmö och Entré. Vi pratade och pratade, sen har vi hållit kontakten, jag är otroligt glad att jag träffade Julia.

Hon har sminkat mig en gång, men icke den sista.Kram Krister

Förlåt!

Skrivet 2011-08-22 @ 00:14:43
Jag vill bara be så hemskt mycket om ursäkt för bristen på uppdateringar den senaste tiden. Det är såhär att malmöfestivalen har dratt igång så då föredrar jag ju att vara ute och aktiv än att sitta hemma och blogga!

Dessutom har jag försökt lägga upp min Ullared Haul video i 2 dagar (alltså den har laddat i 20 timmar) och den är fortfarande inte uppe!! Jag dampar....

XoXo
Julia

Bästa Produkten för Oss med Finnar!

Skrivet 2011-08-20 @ 23:58:00
Hej!


Jag kan börja med att påpeka att jag har provat näst intill ALLT som ska hjälpa mot finnnar. Och det faktum att den ENDA produkten jag har köpt 2 gånger är Neutrogena's 2 in 1 wash/mask säger en hel del om denna produkt.


Jag känner att en tub räcker huur länge som helst samt att den är billig så man får extremt mycket för sina pengar! Dessutom kan man använda den som ansiktsmask vilket alltid är en bonus.

Men det bästa med denna produkt är att den faktistk funkar. Om jag har ovanligt mycket finnar som jag vill bli av med i t.ex. min panna, kan jag applicera denna produkt över hela det drappade området och ha det på i ca 5 - 10 minuter och redan DIREKT efter att jag sköljer av det kan jag se resultat!

Det är en produkt som jag känner att jag kommer köpa igen och igen och igen eftersom att den bara funkar med min hy helt enkelt. Sedan under dagar då jag inte har några finnar kommer jag inte använda den eftersom att den då gör någon nytta.

Det är dock väldigt viktigt att du tänker på att bara för att den här produkten har en positiv effekt på min hy behöver inte det betyda att den fungerar för dig. Men jag rekommenderar att du köper den och ser efter för dig själv om du tycker att det låter som något för dig.
Xoxo
Julia

Just nu...

Skrivet 2011-08-19 @ 21:51:24
Redigerar jag en video där jag visar allt jag köpte i skönhetsväg på Ullared! Lite saker från Ebay och några presenter slank även med i videon!

Jag sminkar kaffehörnan!

Skrivet 2011-08-18 @ 21:20:47
Här kommer videon på när jag sminkar Krister från Kaffehörnan! Du kan såklart använda samma sminkning oavsett kön! Det jag visar är hur man får till en perfekt bas och en väldigt naturlig look som gör att man ser fräsch och bra ut utan att det syns att man har smink!Hoppas att du gillar den!

XoXo
Julia

Dagens Makeup! - Neutral

Skrivet 2011-08-16 @ 21:10:24
Hej hopp!


Idag tänkte jag att jag har lagt upp väldigt mycket kreativa och "konstiga" sminkningar på senaste tiden så idag är det dags för en neutral look!

På läpparna har jag Cliniques Expensive Pink!XoXo

Julia

Kaffehörnan!

Skrivet 2011-08-15 @ 23:26:13
Hej snyggingar!

Idag hade jag äran att få träffa Krister från Kaffehörnan och sminka honom lite lätt! Vi hade otroligt trevligt och jag lovar att det kommer massa bilder på före/efter och även en video på hur du sminkar en kille utan att det ser ut som om dom har smink på sig!

Jag ville bara tacka dig Krister för en trevlig dag och jag hoppas att du blev nöjd med mitt arbete :)

Klicka på bilden för att komma till Kaffehörnan.se
XoXo
Julia

Dagens Makeup! - Kat von D

Skrivet 2011-08-15 @ 23:21:10
Idag så provade jag att lägga till dom där berömda prickarna som Kat von D har eftersom ögonbyn! Jag tyckte det blev ganska coolt! Vad tycker ni?


XoXo
Julia
Klicka på bilden för en chans att vinna ett mac läppstift hos Diamonds and Pearls!

XoXo
Julia

Creative Eyeliner!

Skrivet 2011-08-14 @ 13:41:01
Hej Hopp!
Igårkväll hade jag lite skoj med bara E.l.f's Cream Eyeliner och Sigmas SS209 pensel. Sedan la jag till lite vit skugga mellan det svarta för att framhäva det svarta lite mer! Inte direkt lättburet men vad tycks?

Jag älskar det! Det är lite inspirerat av en bild jag såg på Beth Ditto:XoXo
Julia

Dagens Makeup! - Konfirmation

Skrivet 2011-08-13 @ 23:37:44
Den här sminkningen bar jag på min kompis konfirmaition när jag ville se lite elegant ut utan att vara för uppiffad. Tänk på att jag har haft samma smink på mig i 12 timmar när bilderna är tagna!
''
Mitt hår är lockat med locktången från Thailand!
XoXo
Julia

Bra hemsidor med svårtillgängliga märken!

Skrivet 2011-08-12 @ 20:15:56
Jag köper majoriteten av mitt smink på internet eftersom att jag kan få tag på 1000 märken som inte finns tillgängliga i sverige och dessutom brukar det vara billigare.

Jag vet att många av er säkert tänker att man kan bli lurad och sådant men jag har sett till att sköta ALLA mina betalningar via PayPal vilket är ett 100% säkert sätt att betala så jag har inte haft en enda negativ upplevelse hittills.
Men eftersom att jag har ganska mycket erfarenhet om ämnet tänkte jag lista mina favorit hemsidor där frakten inte kostar en förmögenhet.


Här kan man hitta ALLT till galet billiga priser. Jag köper väldigt mycket härifrån för $1 och gratis frakt eller likande. Jag kans pendera timmar på att bara kolla runt på ebay! Jag älskar det verkligen. En sak jag rekommenderar är dock att hålla sig borta från MAC smink eller liknande mer exklusiva märken eftersom att det oftast är billiga kopior. Men märken som CoverGirl, Rimmel, L'oreal och Maybelline brukar man kunna få för mycket billigare!
Säljer väldigt exklusiva märken som NARS, Stila, Urban Decay och Elemis. Här finns allt från hudvård och hårvård till smink och nagellack. Priserna är billigare än i sverige men inte så att man tappar hakan eftersom att märkena är dyra till att börja med.
GRATIS FRAKT ÖVER HELA VÄRLDEN!

Här har dom kvalitetsprodukter från England till deras priser. T.ex Seche Vite Top Coat för £9 eller Maybelline dream mousse concealer för £5
Dom säljer även Bare Minerals och Stila. En härlig mix av budget och lyx!
Du kan även välja att se priserna i SEK vilket aldrig är fel!
GRATIS FRAKT ÖVER HELA VÄRLDEN!Här säljer dom OTROLIGT svårtillgängliga märken som OCC, NYX, Real Techniques, Kett, Michael Todd, Sugarpill och Yaby. Frakten kostar runt 20 - 30 kr. Det här Makeup Artisterna handlar!!Har ni fler bra hemsidor får ni gärna tipsa mig om dom!

XoXo
Julia


På Inglot!!!!

Skrivet 2011-08-11 @ 21:57:45
Jag var som ett barn i en godisaffär....


XoXo
Julia

Inglot 434 Eyeshadow Swatch!

Skrivet 2011-08-11 @ 21:04:08
Igår var jag på varuhuset Field's i köpenhamn för att ta en titt på det omtalade märket Inglot! Så vitt jag vet är Field's det enda stället i skandinavien som säljer smink från Inglot.

Inglot är kändt för att ha sjukt pigmenterade och krämiga ögonskuggor så jag var TVUNGEN att ta en titt på dom och jag erkänner att det slank ner en liten godbit när jag ändå var där.
Dom hade så sjukt mycket att välja på att jag knappt kunde tro mina ögon! Så det var nästintill omöjligt att välja...


Inglot har något som kallas för Freedom system där man kan välja och skapa sina egna paletter med allt från ögonskuggor till rouge och concealers. Jag frågade damen som jobbade där vad det skulle kosta att få två ögonskuggor tillsammans i en palette som i såfall skulle se ut såhär:


Det skulle då kosta mig 399 DKK vilket är helt galet eftersom att en ögonskugga kostade 129 DKK.
Om vi säger så här.... *Host*Jag tror inte att hon visste vad hon pratade om *host*

Jag beslöt mig iallfall för att bara köpa en ögonskugga som inte var i Freedom systemet! Det blev nr 434.Det är en väldigt mörk silver med lila skimmer och grå underton! Den ser mer eller mindre lila ut beroende på vilket ljus man ser den i. Jag valde den för att den helt enkelt är helt unik!!


MED BLIXT:


UTAN BLIXT:MED BLIXT:Snart kommer jag lägga upp en video där jag filmar runt i inglot butiken!

XoXo
Julia

Hufflepuff inspired Makeup!

Skrivet 2011-08-09 @ 12:30:29
Här är videon!!
Jag vill bara förklara snabbt hur jag tänkte:

Jag ville få min hy så blek som möjligt eftersom att det representerar det vita i grävlingen vilket är Hufflepuffs djur! Sedan ville jag har mörka sotade ögon och svarta läppar för att få med det svarta i grävlingen. Det gula skulle också vara med på ett hörn så jag gav sotningen en liten twist.


Jag vet att sminkningen inte riktigt passar in på Hufflepuffs karaktär men jag gick mer efter färgerna och formerna på vapenskölden!


XoXo
Julia

Just nu....

Skrivet 2011-08-08 @ 20:20:44
... håller jag på att redigera min första video i Harry Potter serien!


Hufflepuff, here I come!!!!CRAZY!

XOXO
Julia

Cut Crease - A Guide To The Basics

Skrivet 2011-08-06 @ 12:51:56
Hej!

Idag hade jag tänkt snacka lite om ett uttryck som heter "Cut Crease". När man gör en Cut Crease i sminkningar betyder det att man har en väldigt skarp linje i globlinjen. Så istället för att blanda ihop alla färgerna ser man till att det är väldigt definerat och tydligt vart gränsen går.


Jag har skapat en Cut Crease genom att bara använda EN produkt! En svart eyeliner från Lancôme. Det är inte så svårt som det ser ut. Följ instruktionerna nedan så får du reda på hur DU kan använda denna teknik själv.


Det enda jag gjorde var att rita en linje i globlinjen som blev tjockare och tjockare desto längre ut mot yttre ögonvrån jag kom. Sedan suddade jag ut den översta kanten med en sådan här pensel.Eftersom att jag använde en Eyeliner som är en krämprodukt är det bäst att använda penslar av syntetiskt hår eftersom att naturhår kan bli förstört om man använder det med krämer.

Metoden man använder för att skapa en cut crease är att applicera lite, sudda  ut kanterna, applicera lite mer där du vill att det ska vara mörkast och sudda. Det är bara att fortsätta med den processen tills du är nöjd med resultatet. Kom ihåg: Övning ger färdighet!!

XoXo
Julia

Glada Nyheter!

Skrivet 2011-08-05 @ 19:22:38
Ni vet nagellacks märket Essie som jag alltid tjatar om?! Dom har bland annat skapat ett av mina favorit nagellack genom alla tider, Topless and Barefoot!

Det har varit näst intill omöjligt att få tag på i sverige fram tills nu.

Nu har nämnligen Kicks avslutat en deal med Essie och bestämt sig för att börja sälja dessa underbara nagellack i alla butiker! Så kolla in din närmsta Kicks butik eller Kicks.se för att köpa!
Essies signatur är ett vackert skirt rosa lack vilket du kommer märka om du kollar in deras kollektioner och sortiment!


Jag tänker definitivt ta en titt på "Midnight Cami", "Damsel in a dress", "Luxedo" och "Chubby Cheeks" (klicka på namnen för att komma till köpsidan och klicka hem nagellack direkt).

Lacken kostar 129 :- vilket är ett OK pris! Du kommer inte bli besviken!!

XoXo
Julia

Resultat!

Skrivet 2011-08-04 @ 01:02:17

Röda Läppar med Kanebo

Skrivet 2011-08-03 @ 20:56:38
Yo!

Jag fick detta läppstift i present av Stina och det är typ ett av de bästa läppstiften jag har använt! Vilket är helt logiskt eftersom att det kostar mer än det mesta jag använt.färgen är mer åt det röd/bruna hållet vilket gör den väldigt lättburen. Perfekt för er som vill ha röda läppar utan att se ut som om man är hämtad ur en 50-tals scen.

Ursäkta att formen inte är perfekt :P Jag satte på locket utan att skruva ner läppstiftet! HahahaEn väldigt fin nertonad röd färg.


XoXo
Julia

Video: En sminkning utan penslar!

Skrivet 2011-08-01 @ 23:27:08
Tjo!


Idag ville jag visa er hur man sminkar sig utan att använda sig av några verktyg. När jag börjae experimentera med smink och bygga upp min kollektion var inte penslar min största prioritet. Därför fick jag använda mig av det jag hade, Händerna! Jag vill visa alla er som precis håller på att börja experimentera med smink, en väldigt enkel sminkning som passar alla hudfärger och ögonfärger, och som inte kräver några som helst verktyg.

XoXo
Julia