Dagens Makeup! - Bronze

Skrivet 2011-05-31 @ 13:33:14
Idag är det väldigt enkelt som gäller! Metalliska ögonskuggor fungerar som highlight, contour och shading så det är en riktig mirakelprodukt!

Skimmret i de metalliska produkterna reflekterar ljuset. Så, där ditt öga sticker ut lite mer naturligt kommer också ljuset att träffa mer och få det att se ut som en ljusare nyans. Där ditt öga går in (i globlinjen) kommer ljuset inte att träffa och därför kommer det se ut som en mörkare nyans!
Det låter lite krångligt, jag vet, men det är inte så svårt som det verkar!


Världens enklaste vardags makeup!









XoXo
Julia

Så här går det....

Skrivet 2011-05-29 @ 14:11:38
...när man tvättar sitt favorit läppstift i tvättmaskinen och torktumlar det tillsammans med alla vita kläder man äger!

En vanligtvis genomskinlig tub är nu fylld med läppstift....



Så här ser tuben i sig själv ut...


Och så här ser korken ut....

Läppstiftet är ett väldigt, väldigt, väldigt gammalt MARK. läppsitft från U.S.A. Det går tyvär inte att få tag på längre :( Vilket bara gör det hela ännu värre eftersom att jag älskade detta läppstift!

XoXo
Julia 

5 användningsområden för Olivolja!

Skrivet 2011-05-27 @ 20:03:34
Hej Hopp!
Jag vet att de flesta av er använder olivolja i matlagning. Det kanske även är några få av er som använder det för olika skönhetsområden men jag hade idag tänkt tipsa om 5 saker som du kan använda olivolja till inom skönhet!
1. Hårinpackning

Håret mår sjukt bra av olivolja, punk slut. Jag brukar använda det som bas för att sedan fixa till det lite med olika ingredienser som jag vet passar mina behov. Tex brukar jag använda mig av citron för att det ger en blonderande effekt. Yoghurt, honung och apelsin är även några andra favoriter. Du kan såklart använda olivoljan ensam om du vill!
Gör såhär:
Blanda ihop din hårmask i en stor skål. Jag brukar använda masken i duschen så att jag får bort all olja med schampoo efteråt. Applicera i hela håret från roten till topparna och massera i hårbottnen. Låt verka i ca 10 - 15 minuter. Tips: För ännu mer effekt kan du vira in håret i plastfolie eller sätta en plastpåse på huvudet.



2. Ansiktsmask.

Såklart att du kan använda olivolja i ansiktsmasker! Jag rekommenderar det dock bara om du har torr hy eftersom att fet hy oftast inte behöver mer fett. Olivolja brukar vara en mirakelprodukt för rynkor och mer "mogen" hy. Massera bara in olivoljan i hela ditt ansikte och håll på i typ 10 minuter med samma masserande rörelser. Än en gång kan du använda olika produkter för att få ett förbättrat resultat.

Några exempel är:

Honung
Citron
Jordgubbar
Gurksaft
Mjölk
Tistelolja och andra eteriska oljor.

3. Peeling

Gör din egen kroppskrubb på ett galet enkelt sätt! Blanda 1/2 dl havssalt med 1/2 dl olja. Massera över hela kroppen men fokusera främst på knän och armbågar eftersom att det är där som död hud brukar samlas.

Om du vill ha en ansiktspeeling så byt ut saltet mot socker som har en mildare effekt!




4. Nagelvård!

Underskatta aldrig kraften av att ge dina naglar en ordentlig massage. Det ökar cirkulationen och påskyndar naglarnas växt. Dessutom återfukar olivoljan vilket gör att nalgarna inte skivar sig lika lätt utan håller sig starkare längre!
Häll lite olja på händerna och massera dina naglar så pass länge som du orkar!
Hoppas att ni provar några av dessa tips!
XoXo
Julia

Jag sminkar Yrsa till 50 cent!

Skrivet 2011-05-27 @ 08:09:00
Här är en otroligt underhållande video där jag har sminkat min kompis till en rappare! Vår inspiration var 50 cent men jag tänkte inte ändra hennes hudfärg och allt! Jag hade sjukt roligt när vi gjorde filmen. Hoppas att ni gillar
XoXo
Julia

På Läpparna! - NYX

Skrivet 2011-05-26 @ 22:00:20
Idag har jag en fantastiskt läppenna från NYX på läpparna!
Det heter Fuschia och är precis vad det låter! En otroligt neon rosa/fuschia färg. Lite som MAC's Girl About Town.
Jag köpte mitt från www.love-makeup.co.uk men jag har även sett att dom säljs på www.eleven.se.
Jag betalade 30 kr för pennan plus 20 kr i frakt. En läpp penna för 50 kr är ingen dålig deal med tanke på vad du får!
På bilden har jag ett genomskinligt glans från Mist Stockholm ovanpå.
Slarvigt gjort jag vet men jag ville bara visa färgen snabbt!
XoXo
Julia

OMG! Dark and Bright

Skrivet 2011-05-24 @ 18:01:10
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag gick förbi frisörsalongen Dark and Bright här i Malmö (på spångatan, typ vid monbijouskolan) och såg att de sålde en otrolig mängd fantastiska saker!!
Det första jag la märke till att dom sålde var Sleek Makeup vilket är ett märke som satsar på billiga produkter men med hög kvalitet! Det är många Makeup Artister som använder Sleeks produkter för att det har en så hög standard. Ett exempel är Samantha Chapman från Pixiwoo som introducerade mig till märket!
Ni kan inte ana hur jag bokstavligt talat hoppade av glädje när jag fick syn på det! Nu behöver jag inte åka på shoppingresa till London för att få tag på produkterna. Få reda på mer om produkterna här!
Det andra jag la märke till var att de hade ett litet sortiment av Benefit produkter! Say no more..... De hade bland annat kultklassikerna BeneTint och Box Powder! Tyvärr han jag inte lägga märke till priserna men jag antar att det inte är billigt... Läs mer om Benefit här!
Sista saken jag la märke till var att de hade ett gigantiskt set med alla Bobbi Browns penslar! Inget smink dock men Bobbi Browns penslar är kända för att vara otroligt mjuka och hållbara! De är dock lite för dyra för mig men är du rikare än jag kan du kolla in dom!

XoXo
Julia

Video: Hur man applicerar lösögonfransar

Skrivet 2011-05-22 @ 19:55:26
Jag tänkte att det var bra om jag laddade upp en video där jag visar hur man applicerar ögonfransar på bästa sätt! Så i framtiden slipper jag visa det i varje tutorial utan kan bara referera till denna video.
Produkter använda:
E.l.f Small Angled Brush
MAC Carbon Eyeshadow
Duo Adhesive
Såhär gör du:
Måla på eyeliner
Böj Ögonfransarna och applicera mascara
Sätt limm på baksidan av förpackningen
Doppa fransraden i limmet.
Låt det torka i ca 30 sek så att det blir lagom klibbigt och fastnar ordentligt.
Resten ser du i videon!
Hoppas att du lärde dig något!
XoXo
Julia

Tjej eller kille?

Skrivet 2011-05-21 @ 18:28:54
Jag sminkade min kompis idag inför ett skolarbete och lyckades på något sett få Yrsa att se ut som en Gangster rappare! Jag blev nöjd med resultatet men vad tycker du?
Jag har använt:

MUS m/s Deadly
Matta 88 paletten
CS Eclipse Concealer Palette
XoXo
Julia

Naglar: Bourjois uppföljning!

Skrivet 2011-05-20 @ 18:39:39
Tjo! :)

Här kommer min utlovade recension av Bourjois "7 days vinyl and shine" som ska hålla i sju dagar utan att tappa glansen.
Först måste jag börja med att säga att detta lack var en DRÖM att applicera. Penseln var en perfekt blandning av OPI (lite för stora) och China Glaze (lite för små). Den var precis lagom hård för att jag ska kunna ha lagom mycket kontroll utan att det kommer massa utanför.



Formulan var lika perfekt. Den täckte på ett lager!! ETT LAGER! OMG! Och den smälte ut och gav ett perfekt jämt och OTROLIGT glansigt resultat utan topplack!
Men....
Jag kan inte säga att det höll vad det lovade. Titta in resultaten nedan!

Dag 1.



Dag 2:



Dag 3:



Dag 4:




Som du ser hade lacket börjat försvinna på topparna redan tredje dagen och fjärde dagen var det så dåligt att jag inte stod ut! Jag hatar att ha avskavt nagellack så jag tog bort det...  Förlåt men jag kunde inte hålla mig!
Glansen höll dock i sig bra under hela min testperiod. Jag skulle säga att lacket håller i ungefär 3 dagar vilket är ett bra resultat men inget fantastisk om man tänker på vad Bourjois utlovade.

Lägg nu märke till att experimentet gjordes HELT utan överlack eller underlack! Resultatet blir såklart förbättrat beroende på vilket under/överlack du använder.

Betyg:

Applikation: 10/10
Förpackning: 10/10
Glans: 10/10
Pris: 7/10
Hållbarhet: 5/10
Genomsnitt: 8.5/10


Slutbetyg:


Rekommenderas för att formulan är fantastisk men den håller inte vad den lovar!
XoXo
Julia

Gårdagens Andra Makeup!

Skrivet 2011-05-19 @ 20:36:44
Här är den andra makeupen! Den här förändrades allt eftersom att kvällen pågick. Först hade jag rosa/korall läppar (Rimmel Moisture Renew i Soft Coral) sedan intensivt röda (Revlon i Really Red) och till slut.... se nedan!
Jag är INTE vacker på ovanstående bild jag vet men den visar mitt smink väldigt bra.
Mina underbara vänner! Jag sminkade Josefin (i mitten) med en lite arabisk sminkning! Kraftig eyeliner och cat eye ögonskugga!
XoXo
Julia

Dagens Första Makeup!

Skrivet 2011-05-18 @ 23:03:54
Idag hade vi konsert!! Yay! Klockan är sjukt mycket och jag har precis kommit hem. Jag vill tacka alla som hjälpte till att göra denna konsert fantastisk! Vi ägde ;) Jag hinner inte lägga upp den andra makeupen men den kommer imorgon!
Lägg märke till att smninket har suttit från 06:00 - 17:00.
Jag valde guld, rosa och brons!
Klänning från Vero Moda!
Snyggare i verkligheten! Dagens andra (fullståndigt knäppa sminkning) kommer imorgon!
XoXo
Julia

Bästa produkten!

Skrivet 2011-05-17 @ 20:47:09
Bara för att jag dissade en nail polish remover förra veckan är det nu dags för mig att höja en annan remover till skyn! Jag älskar denna mer än ni kan någonsin förstå!
Jag snackar då om Gripen Remover!



Oh my god...

Den är så sjukt otroligt bra! För det första innehåller den inga färgämnen som förstör dina naglar och ger dom en läbbig färg och den är dessutom helt acetonfri! Men det jag gillar mest är hur otroligt bra den tar bort nagellacket! Man knappt nuddar naglarna med en fuktad bomullspad och vips! Allt lack är borta. Denna är precis lika underbar som H&M's är värdelös...
XoXo
Julia
Alltså detta är seriösa grejer.... Jag har nog aldrig varit med om en sådan låg kvalitet på en produkt någonsin.

Jag snackar om H&M nagellacksborttagning...





Jag fuktar en bomullspad med removern och masserar den på mina naglar i typ 40 sekunder. Med vilken annan remover som helst hade mitt nagellack varit i princip borta vid det laget men med H&M nail polish remover är det ingen skillnad överhuvudtaget!!!! Okej... jag provar igen med en ny bomullspad och samma process... Ingen skillnad och jag börjar bli lätt irriterad. Jag provar att hälla lite i korken och låta mina naglar bada i removern i kanske 2 minuter (!) och till och med då tar det minst 30 minuter för mig att få bort nagellacket på alla mina fingrar...
Jag kan inte riktig beskriva med ord hur värdelös denna produkt verkligen är men jag har försökt.

Betyg: 0/10

XoXo
Julia

Tutorial???

Skrivet 2011-05-15 @ 11:13:56
Ok så det börjar bli dags för mig att göra en till Tutorial. Jag har några olika idéer men eftersom att jag gör dom för er skull så är det ju bäst om ni har något att säga till om. Rösta nedan på din favorit eller skriv ett nytt förslag bland kommentarerna!

Jag funderar på balsminkningen som isåfall kommer att vara väldigt lätt så att alla ska kunna göra den hemma samt så kommer jag använda 100% billiga produkter!

XoXo
Julia

Dagens Makeup! - Try Out

Skrivet 2011-05-14 @ 18:50:19
Okej...
Om ni undrar varför jag håller på och gör dessa looks med dramatiska eyeliners är det för att jag ska ha konsert nästa vecka på onsdagen med skolan.
Därför provar jag hur många olika sminkningar som helst och det finns bara en sak som jag är riktigt säker på att jag vill ha. Jag vill ha en dramatisk eyeliner. Precis som på bilden nedan. (Ritad av mig som verkligen inte kan rita)
Så jag tänker fortsätta såhär och helt enkelt lägga upp hur mycket olika sminkningar som helst med samma sorts eyeliner.
Mer eller mindre dramatisk men ändå. Sedan kommer ni få rösta på er favorit! Vinnaren blir min konsertsminkning 2011.


Iallfall så är nästa tävlande denna gröna, lila och silvriga sminkning! Tänk på att temat på konserten är galet så desto mer galet desto bättre.
XoXo
Julia


Dagens Makeup! - Arabisk

Skrivet 2011-05-13 @ 19:48:01
Halloj!
Dagens makeup är inpirerad av MissChiveous Arabiska sminkvideo som du kan kolla på här!
Jag valde att göra den med en liten egen twist så den ser inte exakt i ut som hennes eftersom att det inte var mitt mål!
Jag gjorde ett misstag den här gången. Jag använde en svart bas för att få ögonskuggorna mörkare. Men eftersom att jag använde 100% matta ögonskugga blev det svårt att bygga upp kontraster! Så om du provar detta så rekommenderar jag att göra samma look fast med skimmer eller att strunta i den svarta basen.
Trots det blev jag ganska nöjd!
Vad tycker ni?
Denna sminkning passar på alla ögonfärger men främst blåa och bruna!
XoXo
Julia

Inledning: Bourjois Experiment!

Skrivet 2011-05-13 @ 16:33:22
Hejsan!
Jag ville bara tala om att jag inleder ett litet experiment här i bloggen. Jag fick nämnligen Bourjois So Laque Ultra Shine i färgen 40 Voilet Cotoure från en kompis i frankrike! Jag provade det idag och jag var helt förundrad!
Bourjois hävdar att det ska hålla i 7 dagar utan att förlora glans. Det ska innehålla vinyl vilket ska ge lacket en extra glansig effekt.
Jag kommer ta bilder på mina naglar varje dag i 7 dagar framöver. För att se om det verkligen är så som de säger. Sedan om 7 dagar kommer jag göra en hel recension samt lägga upp alla bilder jag tagit! Detta ska bli spännande...
XoXo
Julia

Alexander McQueen

Skrivet 2011-05-11 @ 18:41:48
What´s up!?
Är det någon som råkar ha 22 tusen kronor liggandes så tycker jag att ni ska kolla in dessa sjukt coola skor från avlidne mode kungen Alexander McQueen! De är verkligen faschinerande. De finns även i silver men personligen tycker jag guld är snyggast! Kolla in Alexander McQueens hemsida för massvis med andra To Die For plagg! Ibland önskar man att man vore miljardär...
Enda problemet är att jag aldrig skulle våga använda dem...
XoXo
Julia

Bloggpoll!

Skrivet 2011-05-10 @ 21:03:00
Hej! Jag håller på och leker runt lite med min blogg så idag tänkte jag testa en liten omröstning på er!
Jag valde att fråga om era favorit nagellacksmärken :)

Främst vill jag kolla så att det funkar så att jag vet hur jag ska använda det i framtiden.

Det ska bli spännande att se era svar! :)
XoXo
Julia

I brevlådan! - Individual Eyelashes

Skrivet 2011-05-09 @ 22:08:21
Detta damp ner i min brevlåda idag!
Gissa om jag blev glad!!!
Indivduella lösögonfransar att sätta under ögat eller i yttre ögonvrån för en mer naturlig effekt! Jag ser fram emot att få använda dom.
Jag köpte mina på Ebay för $2 inkl. frakt så de är sjuukt billiga!
De finns och köpa i olika längd. De flesta är mellan 8 och 12 mm långa. Mina är 10 mm. Klicka på bilden för att komma till köpsidan!
Jag har även beställt mer som jag hoppas kommer snart! Ni har saker att se fram emot ;)
Det ska bli såååå roligt att använda dom!
XoXo
Julia

Tävling! - OCC Cosmetics

Skrivet 2011-05-08 @ 18:19:51
Jag tror att de flesta av er har hört talas om Obsessive Compulsive Cosmetics och deras underbara Lip Tars! Nu har ni er chans att vinna produkter från OCC via WSITN på Youtube!
Här är tävlingsvideon med priser och info.
Själv är jag med och tävlar!
XoXo
Julia

Dagens Tips!

Skrivet 2011-05-07 @ 20:22:00
Har du slut på överlack?? Använd hårspray! Spraya på dina naglar direkt efter att du har målat dom. Alltså innan lacket har torkat.
Det är också viktigt att du sprayar runt ca 20 cm ifrån naglarna annars kan ytan bli ojämn. Du behöver inte använda något dyrt fancy hårspray för detta utan PROFFS rosa gigantiska flaska fungerar hur bra som helst! Även fast jag helst undviker det i håret.
XoXo
Julia

Dagens Makeup! - Wedding

Skrivet 2011-05-07 @ 11:05:44
Dagens Makeup kan jag tänka mig passar perfekt för er som ska på bröllop! Den är naturlig men är ändå väldigt vacker och förskönande!

På läpparna har jag Clinique Color Surge Lipstick i färgen Wild Berry! Det applicerar som en dröm!









Jag har använt en skimmrig rosa ögonskugga över hela ögonlocket och i inre ögonvrån. Sedan har jag använt MUS m/s Deadly i globlinjen och under ögat. Sedan har jag E.l.f Cream Eyeliner och Clinique High Impact Mascara!






5 fantastiska produkter under 100 kr!

Skrivet 2011-05-06 @ 16:56:22
Hej Snyggingar!
Jag vet att det är många, inklusive mig själv som gillar när man kan handla utan att spräcka plånboken! Därför har jag samanställt en liten lista på 10 produkter som kostar under 100 kr men som levererar!
1. Maybelline Dream Mousse Concealer
Defenitivt en underbar produkt. Täcker fantastiskt utan att man behöver arbeta länge eller använda mycket. Enda negativa är att den finns i få nyanser men köp den på www.feelunique.com så kostar den bara 60 kr med gratis frakt!
Pris: Ca 85 kr i butik men 60 kr här!
2. Neutrogena Visibly Clear 2 in 1
Jag har provat så mycket andra men jag kommer alltid tillbaka till denna! Det enda som verkligen funkar för min hud. Att den dessutom går att använda som mask är ett stort bonus! Dessutom räcker en flaska typ ett år!
Pris: Ca 65 kr.
3. E.l.f Cream Eyeliner
Den bästa eyelinern någonsin! Intensivt pigmenterad, räcker i evigheter, håller hela dagen och underbar konsistens! Helt enkelt en fantastisk produkt. En extra bonus för att det ingår en pensel i det oslagbara priset!
Pris: 35 kr (oslagbart!) på www.eyeslipsface.se
4. Nivea Ideal Finish Powder
Bästa Pudret Någonsin! Gör allting jämnt och fint samt täcker lite! Ger det vackraste resultatet på min hy och håller mig matt nästan hela dagen.
Pris: Ca 95 kr.
5. E.l.f Mineral Blush i Rose
Jag snackar om den non stop jag vet men jag älskar den! Jag hade seriöst betalat 200 kronor för den, så bra är den.
Pris: 35 kr.
Detta är mina absoluta favoriter! Sedan kan jag komma på fler men listan skulle bli alltför lång och för tråkig att läsa!

Otroligt!

Skrivet 2011-05-04 @ 13:58:12
Jag hittade denna tjej på Youtube som är en mästare på att ändra sitt utseende! Hon gör sminkningar som får henne att se ut som adriana lima, angelina jolie och megan fox! Resultaten är sjuuuka!
Vill ni se mer så klicka här!

MAC - Flighty

Skrivet 2011-05-03 @ 21:06:58
MAC har kommit ut med en helt ny unik spännande produkt! Nämnligen deras Big Bounce Shadows i samband med Flighty kollektionen.
Big Bounce Shadows är i stora drag en slags kräm ögonskugga som man kan bära ensamma eller som en bas för vanliga puder ögonskuggor. Konsistensen är nästan Mousse liknande men lite mer krämig och inte lika torr som tillexempel Maybelline Dream Mousse produkterna. Alla nyanser är otroligt pigmenterade och ska hålla väldigt länge.
Det finns hela 16 nyanser att välja mellan så jag garanterar att du kommer kunna hitta något som passar just dig!
Av dessa nyanser så tycker jag helt klart att dessa är värda att ta en närmare titt på:
Spread Your Wealth

En grönaktig olivfärgad nyans med guldigt skimmer som är sååå vacker!
Luxury Touch

En väldigt varm lila nyans med blått och rosa skimmer. Jag kan tänka mig denna mer som en bas för andra ögonskuggor.
Rich, Sweet
Perfekt för 1 minuts sotningar! På över hela ögonlocket och svart eyeliner. Klar!
Eller på www.temptalia.com
XoXo
Julia

Gästbloggsdags!

Skrivet 2011-05-02 @ 19:47:12
Nu har det blivit dags för mitt gästinlägg hos underbara Kaffehörnan!
Jag valde att skriva lite om min syn på smink och skönhet eftersom att det trots allt är en del av min header och hela anledningen till att jag har denna blogg! Vill ni se det riktiga inlägget så klicka här! Annars kommer jag klistra in texten nedanför :) Hoppas att ni gillar det...

Hej Allihopa!

Mitt namn är Julia och jag driver skönhetsbloggen Makeup Is Art! Det som skiljer mig från många andra skönhetsfantaster är just min syn på smink och skönhet. Det är många som tror att smink bara handlar om att se bra ut och om att dölja sina skavanker. För mig handlar det om så mycket mer. Visst kan det vara bra att kunna trolla bort mörka ringar med lite concealer men den riktiga skönheten i smink ligger inte i concealern eller mascaran. Makeup Is Art. Smink är konst. Jag blir lika förundrad varje gång jag ser vad smink egentligen kan göra! När jag ser hur några få produkter kan ändra en människas drag helt och hållet. Tex trolla fram kindben som inte syns, förminska/förstora någons näsa, ändra ögonformen helt och hållet eller ge en illusion av perfekt hy. Med rätt verktyg och metoder kan man göra vad som helst, med bara lite smink!

Till skillnad från en konstnär så är ansiktet min kanvas och det gör det hela ännu roligare! Att måla på en tom duk är att anpassa materialet efter mina behov men när jag målar på ett ansikte, är det jag själv som måste anpassa mig efter ansiktet. Jag måste analysera personens drag och lista ut vad som behövs göras för att nå ett önskat resultat. Jag kan inte bara börja göra vad jag vill utan att tänka på vad som passar för just den modellen. Om jag skulle ta en sminkning som jag gör på mig själv och gör exakt samma på någon annan skulle det se för jävligt ut! För sanningen är att inga ser precis likadana ut och därför bör inte deras smink se precis likadant ut heller.

I min blogg skriver jag om produkter jag gillar och inte gillar, sminkningar jag gjort, dagens makeup, tips och tricks samt massvis med hudvård för att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Jag testar olika produkter och gör experiment för att krossa gamla myter. Jag försöker att helt enkelt skapa en bra blandning! Jag gör även tutorials och steg-för-steg bland annat i form av videos! Men mest av allt skriver jag om min passion och jag hoppas att det är något som verkligen syns när man läser min blogg.

Jag ser det som mitt mål att informera och inspirera!

Och tack igen Christer för att du låter mig gästblogga här på din underbara och underhållande blogg och för alla fantastiska tips du har gett mig!

XoXo

Julia


Dagens Makeup!

Skrivet 2011-05-02 @ 17:55:58
Här kommer dagens makeup! Bara lite skimmer på ögonen och svart kajal på vattenlinjen! En klassiker ;)
Inget speciellt eller spännande men det kan vara intressant att se hur jag sminkar mig till vardags.
Lite roligt fakta: Jag kollade precis igenom min smink mapp på datorn där jag förvarar alla bilder på dagens makeuper (alltså bilder på mig själv) och jag har 1115 filer i den mappen! Jävlar vad jag gillar att ta bilder på mig själv... :P
XoXo
Julia

Mina Personliga Favoriter! Top 23

Skrivet 2011-05-01 @ 14:21:38
Här kommer mina personliga favorit sminkningar som jag har lagt upp på bloggen hittills!
HELT UTAN INNBÖRDES ORDNING!


1.


2.


3.


4.


5.

6.

7.

8.

9.


10.

11.


12.


13.

14.

15.

16.


17.

18.


19.





20.


21.

22.


23.


Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att jag har förbättrats drastiskt!

vilken är din favorit?

XoXo
Julia