Jag är på Beautylish's hemsida och twitter!

Skrivet 2011-11-30 @ 16:52:29
OMG jag tror jag dör...  :D

Klicka på någon av bilderna för att komma till hemsidan!









På Naglarna! - GULD GLITTER

Skrivet 2011-11-29 @ 21:00:49
Här är mina naglar!

Jag har applicerat ett tunt lager genomskinligt nagellack och sedan doppat dom i en burk med glitter (finns på Panduro Hobby eller liknande). Sedan blåste jag iväg allt överflödigt glitter och applicerade typ 12 lager överlack! :)


Det enda dumma med att använda glitter är att det hamnar ÖVERALLT! Jag har verkligen glitter i hela min lägenhet nu. Men enligt mig är det värt det. Vad tycker ni?



Alla ni som någonsin provat att fotografera glitter vet ni hur omöjligt det är att fånga skönheten på bild. :(




Graphic Eyeliner

Skrivet 2011-11-26 @ 18:29:06
Detta är vinterns antagligen hetaste trend som sågs överallt under hela MBNYFW F/W 11 tidigare i år.


Det är nämnligen grafisk eyeliner. Alltså eyeliner i väldigt kreativa coola former som man aldrig någonsin skulle få för sig att bära offentligt.


Detta är min version av denna populära looken, men variationerna är oändliga! Jag valde att lägga till lite vitt för att göra kontrasterna större.


Förhoppningsvis kan ni även se hur jag målade några av ögonfransarna vita för att göra kontrasten mellan vitt och svart änu tydligare!









Oftast när jag gör dessa galna grejer, brukar jag bara göra det på ett öga och sedan lämna resten av mitt ansikte utan smink!

Så därför hade jag tänkt visa er lite exklusiva Behind The Scene bilder på hur hela mitt ansikte ser ut när jag går ner för att äta middag, efter att jag bloggat!

Min familj är så van vid att se mig på det här sättet nu, så de reagerar knappt. Men visst ser det ganska roligt ut?






Hoppas att ni gillar det!


Förra Veckans Makeup!

Skrivet 2011-11-25 @ 22:05:48
HEELG! :D
Haha wow vilken kass titel på detta inlägg...

Men men!
Jag hade iallfall konsert förra veckan så jag körde på en glittrig, rosa makeup som framhäver mina gröna ögon! :) Jag älskar glitter som ni antagligen vet så jag känner att denna sminkning kan representera mig ganska bra.

För alla er som någonsin har provat att fotografera sminkningar eller naglar med glitter, vet ni hur OMÖJLIGT det är att få det lika vackert på bild som i verkligheten. Det gör mig lika irriterad varje gång... Men ni får helt enkelt ta det ni ser på bilderna och föreställa er samma sminkning fast typ 1000 gånger vackrare, så får ni det verkliga resultatet.



















Lite mer.... HALLOWEEN 2011

Skrivet 2011-11-22 @ 15:25:00
Hej hej!

Jag vet att ni antagligen är jätte trötta på mina halloween sminkningar men jag är tvungen att lägga upp dessa fantastiska bilder från Sallys Födelsedag, tagna av min fantastiska vän: Selma Denward!
Jag sminkade dessa personer för nåra veckor sedan och körde på några HELT olika stilar, efter deras önskemål!






























Hoppas att ni gillar Halloween lika mycket som jag gör!!


CoverGirl Trublend whipped foundation!

Skrivet 2011-11-17 @ 20:20:14
Idag fick jag en överraskning i brevlådan! Nämnligen min CoverGirl TruBlend foundation som jag beställde för ett tag sedan via Ebay.


Jag tycker att denna foundation känns otroligt bra! Konsistensen är väldigt tjock men den smälter in med huden och lämnar ett otroligt naturligt resultat. Denna foundation har en väldigt matt finish men den lyckas på något sätt ändå se naturlig ut.

Konsistensen är väldigt len på ett sätt som liknar Primer väldigt väldigt mycket. Jag skulle vilja kalla det en primer fast med hög täckande förmåga.

Om man applicerar den med händerna eller en fuktig svamp kan man få ett väldigt lätt täckande resultat men om du använder en pensel, eller applicerar produkten i flera lager, kan du definitivt bygga upp den till en högt täckande resultat.

Jag kommer såklart lägga upp en hel recension på min Youtube Kanal och även här på bloggen när jag lär känna denna foundation lite bättre.














Detta känns som den perfekta vinter foundationen för mig eftersom att den täcker lagom mycket, den är helt matt och den är lagom ljus för min hy!


Lite mer Halloween 2011!

Skrivet 2011-11-12 @ 09:29:01
Idag och imorgon kommer jag lägga upp massvis med Halloween sminkningar som jag gjorde på andra människor! Det kommer bli ca 5 st så jag hoppas att ni är beredda på att bli skrämda!

Här är den första som jag gjorde på min lillasyster för någon vecka sedan inför ett halloween party hon skulle på.









Bilderna är tagna med blixt eftersom att det var mörkt ute när dom togs. Därför är vissa bilder lite för ljusa så att man inte kan se detaljerna riktigt. Jag ber om ursäkt för detta!


Julklappstips! MAC Dazzlesphere! - Part 1

Skrivet 2011-11-10 @ 19:11:17
Hej hopp!

Idag fick jag mail från MAC angående deras nya kollektion Dazzlesphere!

Seasonal Cool arrives this holiday with outrageously opulent Mini Kits for Eye, Lip & Nail...satisfy everyone on your gift-giving list with our toniest stocking stuffers ever!

Den går ut på att de har lagt 4 små pigment, 4 små dazzle glasses eller 4 nagellack i en sjukt gullig liten boll! Om du ger bort detta kommer du inte ens behöva slå in paketet!

Här är de olika produkterna som ingår i kollektionen!

Dazzlesphere! Smokey Blue Ornament




Fyra krossade lösa skuggor som är alla väldigt skimmriga (om inte metalliska) och väldigt pigmenterade. Den krossade effekt gör att det blir små kulor av pigment som man hämtar upp med penseln och sedan krossar i locket eller på backsidan av handen. Det är väldigt viktigt att man gör detta annars kommer majoriteten av skuggan falla ner på kindbenet!




Paketet innehåller:

White as a Snow (Vit metalliska skugga som ska efterlikna snö, Längst upp till vänster)
Silver Sleet (Medium grå med mycket skimmer, Längst ned till vänster)
Winter Sky (En medium blå med lila underton, Längst upp till höger)
Dark Moon (Asfalt liknande grå nyans med blå underton, Längst ned till höger)

Dazzlesphere! Berry Ornament

Det här kitet är för dem som gillar neutrala färger som passar till vardags men som man även kan skapa den perfekta fest sminkningen med! En rolig version på de klassiska bruna tonerna! Passar er som vill liva upp skuggorna till vardags.



Pearl (Ljus champagne med rosa underton)
Rose Light (Ljus rosa med väldigt bronzig och varm underton. Väldigt lätt att bära för er som gillar rosa ögonskugga men som inte känner för neon!)
Spice Smoke (En varm rosa som drar åt det röda hållet och som påminner mig om jordgubbar! Den är den perfekta blandningen mellan rött, lila rosa och tegelfärgat!)
Roasted Chestnut (En mörk brun med väldigt mycket guldigt skimmer)

Dazzlesphere! Plum Ornament

Absolut fantastiskt kit för oss med gröna ögon! Färgerna är väldigt unika och känns som om de är något väl värt att kolla in!



Misty (Ljus silver med nästan vit ton)
Seasonal Cool (En grå brun nyans som drar mot det lila hållet. Mycket silvrigt skimmer)
Light Violet (Ljus lila med stora bitar glitter och blå underton)
Grape (Mörkare lila med en varmare underton. Väldigt lik MAC's pigment i färgen Grape)



Det var allt för del 1! Nästa vecka blir det alla läpprodukter och nagellack!


Crazy fun times!

Skrivet 2011-11-07 @ 21:16:57
Inte så mycket att säga om detta! Jag hade lite kul med smink under lovet ;)







MakeupIsArt Goes Burlesque!

Skrivet 2011-11-03 @ 20:07:12
Hello Gorgeous!
Jag vet inte om ni har märkt att det är otroligt mycket pin-up och burlesque inspirerade sminkningar som dyker upp på alla skönhetsbloggar och youtube kanaler?

Jag tänkte att jag skulle göra min egen version för alla er som är trötta på samma gamla Marilyn Monroe sminkning (även om jag såklart älskar en klassisk 50 tals retro sminkning jag med!) Detta inlägg är helt enkelt för er som vill ha lite mer omväxling!

Till denna sminkningen blev jag mest inspirerad av Old Hollywood samt Moulin Rouge och sminket jag kan tänka mig att kvinnorna bar på 40-talets strippklubbar!






















Vad tycker du om brulesque? Horigt eller Kul?


Dagens Makeup!

Skrivet 2011-11-02 @ 21:36:32
Hej hopp galopp!

Jag använde mig av den Matta 88 Paletten för att skapa denna look!