Bästa Produkten för Oss med Finnar!

Skrivet 2011-08-20 @ 23:58:00
Hej!


Jag kan börja med att påpeka att jag har provat näst intill ALLT som ska hjälpa mot finnnar. Och det faktum att den ENDA produkten jag har köpt 2 gånger är Neutrogena's 2 in 1 wash/mask säger en hel del om denna produkt.


Jag känner att en tub räcker huur länge som helst samt att den är billig så man får extremt mycket för sina pengar! Dessutom kan man använda den som ansiktsmask vilket alltid är en bonus.

Men det bästa med denna produkt är att den faktistk funkar. Om jag har ovanligt mycket finnar som jag vill bli av med i t.ex. min panna, kan jag applicera denna produkt över hela det drappade området och ha det på i ca 5 - 10 minuter och redan DIREKT efter att jag sköljer av det kan jag se resultat!

Det är en produkt som jag känner att jag kommer köpa igen och igen och igen eftersom att den bara funkar med min hy helt enkelt. Sedan under dagar då jag inte har några finnar kommer jag inte använda den eftersom att den då gör någon nytta.

Det är dock väldigt viktigt att du tänker på att bara för att den här produkten har en positiv effekt på min hy behöver inte det betyda att den fungerar för dig. Men jag rekommenderar att du köper den och ser efter för dig själv om du tycker att det låter som något för dig.
Xoxo
Julia

Kommentarer
Postat av: Lina

Den här äger! Har sj också använt den o har köpt den tre ggr tills nu o den tredje håller på o ta slut så ska snaaart köpa en ny igen :P man behöver typ bara ett klick så räcker det åt hela ansiktet! :P o den e skitbra!! x) I love it x)

2011-08-21 @ 01:20:38
URL: http://minipiiip.blogg.se/
Postat av: Emilia

Ska prova, tack för tipset :)

2011-08-21 @ 14:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback