HEJDÅ!

Skrivet 2012-01-10 @ 20:51:28
HEJDÅ BLOGG.SE!


Nu flyttar jag för gott till min egen domän och lämnar denna titel bakom mig! Jag vill tacka för dessa fina år jag har haft här, och definitivt tacka alla underbara läsare som stöttar mig i allt jag gör! Jag hoppas verkligen att ni har njutit av tiden här lika mycket som jag har och att ni då väljer att fortsätta följa min blogg på WWW.MAKEUPISART.SE!!
På min nya sida kommer det finnas möjligheter att prenumerera på inlägg via mail eller medlemsskap, att klicka direkt på flikarna "about", "contact" och "gallery"! Tänk på att sidan fortfarande uppdateras och att det kommer dyka upp fler roliga funktioner i framtiden.


Klicka på bilden för att komma till min nya sajt!


Här får ni mitt sista "XOXO" med grå bakgrund ever!!

Förflyttning på gång!

Skrivet 2012-01-08 @ 20:57:43
Hej allihopa!

Ni har kanske märkt att jag inte bloggat på ett tag? Det beror på att jag varit hos min släkt i en vecka, helt utan internet men också på det faktum att det just nu sker en förflyttning av denna blogg!

Jag försöker lägga min energi på att få igång min nya sida men det är lite svårt med mycket krångel som behövs läsas igenom och grejer. Jag hoppas dock att ni kommer bli nöjda med resultatet när det väl är klart! Jag kommer såklart skriva ett mer propert "hejdå"-inlägg innan jag lämnar blogg.se för gott!

Vi hörs snart!

Dagens Makeup! - Toned Down Christmas

Skrivet 2012-01-02 @ 13:54:00
Tjena!

Idag körde jag på samma sminkning jag hade på julafton fast med en lite mer naturlig version. Jag använde exakt samma produkter men applicerade dom mycket mer tunt så att man fortfarande kunde se min riktiga hud igenom färgerna!Nyår! - Mörka tider

Skrivet 2012-01-01 @ 15:50:37
GOTT NYTT ÅR! :D

Vem är redo för lite drama på nyår!?
Jag kände för en riktigt mörk, dramatisk sminkning och hudfärgade läppar (som jag dock inte hade när bilderna togs) med tanke på det kalla vädret ute
.
Jag använde min Inglot 434 Ögonskugga, MAC's Carbon och en silvrig ögonskugga samt vit i innre ögonvrån. Sedan var det bara väldigt mycket svart kajal på vattenlinjen och flera kilo mascara som gällde.

Hoppas ni hade en trevlig nyår och jag önskar att ni alla får det bästa året någonsin, 2012!
Gott nytt år!