På Naglarna! - Julhelgen

Skrivet 2011-12-28 @ 14:17:15
Så här såg mina naglar ut under hela julhelgen! Som bas har jag E.l.f's Chocolate och glittret är bara vanligt pyssel glitter på burk som jag köpte på Panduro Hobby.


Jag ville att glittret skulle vara som mest koncentrerat vid basen på nageln och sedan tona ut mot toppen av mina naglar!







Dagens Makeup! - Annandag Jul

Skrivet 2011-12-26 @ 13:22:00
Hej hopp!


Efter alla varma nyanserjag använt mig av under julperioden kändes det som om jag ville köra på en riktigt kalltonad sminkning idag!

Det svåraste med denna sminkning var att jag var tvungen att göra den HELT utan penslar! Det var lite av en utmaning men jag tyckte resultatet blev ganska bra! För att se en tutorial på hur jag gör när jag sminkar mig utan penslar kan ni klicka här!



















Det var otroligt svårt att få formen jämn utan penslar eftersom att jag använde så mörka nyanser! Det är inte perfekt men vad gör man?


Gårdagens Makeup! - JULAFTON!

Skrivet 2011-12-25 @ 16:07:58
God Jul Allihopa!

Förlåt för att jag inte skrev något God Jul inlägg igår! Jag hade nämnligen fullt upp och kände inte riktigt för att ta upp datorn för att blogga eller twittra :D

Här har vi iallfall årets julsminkning som är en ganska klassisk, varm, bronzig sminkning med röda läppar! Den typiska julsminkningen i mina ögon!

Jag använde mig av:


Bronzig skugga från den skimmriga 88 paletten som basfärg

Too Faced Eyeshadow - Cocoa Puff & Honey Pot

Wet n Wild Cream Eyeliner

Rimmel WOW lash Mascara






























På bilderna i inlägget valde jag dock att applicera ett tunnare lager av färgen vilket gör att den ser mer intensiv ut på bilderna i detta inlägget.



Jag vet att det kostar mycket men det är definitivt ett av de bästa läppstiften jag någonsin använt. Vilket säger en hel del ;)

Hoppas ni hade världens bästa julafton!




Dagens Makeup!

Skrivet 2011-12-22 @ 22:21:56
Här har vi dagens makeup! Jag har använt mig av en silvrig skugga och Inglots 434!















Jag älskar silver nu under de kallare månaderna!!

Här har vi några andra silvriga sminkningar jag gjort:








Ny Video!

Skrivet 2011-12-22 @ 19:51:19
Detta har absolut INGET med skönhet att göra men jag tänkte att det ändå kan vara kul för några av er att se när jag sjunger med min klass! För er som inte visste går jag i musiklass på Augustenborgsskolan i malmö och det här videoklippet är hämtat från vår lucia konsert 2011! Jag är den blonda tjejen i mitten xD









Julklappstips!

Skrivet 2011-12-20 @ 22:34:43

Hej Allihopa!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har så galet mycket att göra innan jul att det inte är sant! Jag ska försöka lägga upp lite jul-sminkningar och förhoppningsvis en tutorial (vi håller tummarna!) innan Jul men om jag var du skulle jag inte hoppas för mycket :)

För er som letar efter sminkinriktade julklappstips vill jag hänvisa till kategorin jag skapade förra julen! Där har jag lagt upp några inlägg om diverse skönhetsrelaterade julklappar som passar de flesta J Förlåt för att jag inte gjort samma sak i år men jag har verkligen inte haft tid!

 


Klicka på kategorin ”Julklappstips” i sidbaren så som bilden visar! Eller klicka på bilder för att komma direkt dit!

Hoppas ni har en mysig vinter och så ser vi fram emot ett låångt och avslappnande jullov eller hur? ;)


Lucia 2011

Skrivet 2011-12-17 @ 18:32:43
Nästan exakt såhär ser mitt dagliga smink ut nu för tiden :) Bilderna är tagna under vårt Lucia framförande så jag la till lite silvrigt glitter men i vanliga fall ser det ut ungefär likadant







pigment och lösa ögonskuggor är INTE mina favoriter pga att detta händer mig hela tiden....








XoXo
Julia

The Union Jack

Skrivet 2011-12-10 @ 23:11:34
Jag körde loss lite idag genom att försöka återskapa den brittiska flaggan, Union Jack, på mina läppar!

Min kamera har dött för tillfället så jag var tvungen att fotografera med mobilen vilket ledde till att typ alla bilderna blev suddiga.... KUL. Men vad gör man? ni får en ganska bra bild av hur det såg ut iallfall ;)


Vit Bas - Kryolan Aqua Color


Jag använde Kryolans Aqua Color i färgen White som bas över hela mina läppar. Detta känns sjukt obehagligt och torrt men det ger en cool effekt!




Skimmer - MAC pigment Vanilla


Sedan pressade jag en skimmrig vit ögonskugga, MAC's pigment i färgen Vanilla, över hela läpparna för lite extra festligt resultat.





Rött Läppstift - Lancome

Sedan använde jag ett rött läppstift från lancome för att rita korset i mitten. Vissa av bilderna ser ut att vara jätte redigerade men det är helt enkelt min värdelösa mobilkamera som spelar mig ett spratt...





Sedan ritade jag fyra diagonala streck med samma läppstift.





Sedan ritade jag små blåa "trianglar" mellan allt det röade och lämnade små vita bitar synliga.





Än en gång: jag ber om ursäkt för den kassa kvaliten men jag tänkte att ni kanske ville se det iallfall!


Dagens Tips! - E3 METODEN

Skrivet 2011-12-09 @ 23:38:05
Hej allihopa!

Idag hade jag tänkt snacka lite om en metod man använder när man applicerar solpuder! Den kallas för E3 metoden eftersom att formen man använder sig av liknar ett E och en 3:a.
När man använder denna metod ger solpudret inte bara lyster och värme åt ansiktet utan dessutom definition eftersom att de mörkare nyanserna skapar illusionen av skuggor.

På bilden nedan kan man ganska tydligt se formen som jag har använt mig av. Man behöver såklart inte göra det lika tydligt som jag gjort i denna sminkningen utan det räcker med en väldigt liten mängd för att få effekt.




Solpudret appliceras på tinningarna, ner under kindbenen och tillbaka in under hakan. Din panna ser smalare ut, dina kindben framhävs och din haka ser mer definerad ut!
Med andra ord: sjukt bra!

Det kanske låter komplicerat med det går på typ 2 sekunder och jag använder det varje dag!


Top 3!

Skrivet 2011-12-03 @ 23:24:10
Glad Helg Allihopa!


Jag fick denna idén av en fanastisk Beauty Vlogger på youtube vid namn CarahAmelie03! Hon gjorde en video där hon visade sina topp 4 produkter som hon absolut måste ha i sin kollektion vid alla tillfällen, men jag kom bara på 3 stycken så jag väljer att berätta om dom ;)


Jag tänkte att jag skulle haka på konceptet och göra ett litet inlägg där jag visade er mina Topp 3produkter!


OBS! Tänkt på att dessa produkter inte är de "basic" produkterna som jag måste ha för att känne mig fräsch och sminkad utan dessa är bara de produkterna som jag tycker är överlägset fantastiska i sin kategori!





E.l.f Makeup Mist & Set


Jag kan inte förklara för er hur stor skillnad denna spray gör på mitt smink! Allting ser mycket bättre ut, det känns mycket bättre och det håller mycket bättre genom hela dagen!





Urban Decay Primer Potion


Världens mest sålda Primer för ögonskugga! Det är lite sjukt hur mycket skillnad det gör egentligen... Färgen blir MYCKET mer intensiv och håller mycket längre. Jag köpte den från www.HQhair.com med gratis frakt och för samma pris som den kostar i U.S.A!


Rimmel Moisture Renew Lipstick



Hur många gånger har jag snackat om dessa läppstift på denna blogg? Alldelles för många... men jag kan inte hjälpa det! De funkar helt enkelt perfekt för mina behov.


Jag hittade ett inlägg där jag visar hur läppstiftet ser ut på mina läppar! Det är faktiskt det första Dagens Makeup inlägget jag gjorde någonsin! Klicka här för att se det





Vilka är era favoritprodukter?



Priser från Kaffehörnans mega tävling!

Skrivet 2011-12-01 @ 20:32:01
Hej!

Som några av er vet så vann jag tävlingen Krister från Kaffehornan.se höll på sin blogg för några månader sen. Jag har äntligen lyckats få bilder på allting så jag tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg och visa vad jag vann!

1. Mist Stockholm Necessär


Väldigt söt liten sminkväska som är perfekt när man reser! Den har ett hårt fodral som skyddar sminket från att krossas och den har dessutom en liten spegel som är väldigt användbar när man reser!









2. Mist Stockholm Pensel No. 6

En snedställd pensel perfekt för ifyllning av ögonbryn!






3. Mist Stockholm Glimmer - Forbina

Sjukt fint rosa/lila glitter som ser helt fantastiskt ut på oss med gröna ögon! Jag använda detta Glitter i denna sminkningen (länk).






De suddiga bilderna tar jag för att man bättre kan se hur glittret ser ut med en suddig bild :)



Samma glitter fast på svart bas!



4. Mist Stockholm Glimmer - Cooper

Detta är det coolaste glittret någonsin. Det är vad man kallar för Duo Chrome vilket innebär att själva tonen är en färg och skimmret i glittret är en annan. I detta fallet är det en rosa bas med grönt glitter.








Här ser ni vad som händer om man applicerar samma glitter över en svart bas! (det gröna kommer även fram med en vit bas)







5. Mist Stockholm Color Vibration Eyeshadow - Niagra

Det fantastiska med Mist's Color Vibration Eyeshadows är att de innehåller så många olika färger i ett! Så beroende på vart man rör penseln kan man få helt olika nyanser. Därför är det nästan omöjligt att swatcha dessa nyanser, men jag gjorde mitt bästa :)










6. Mist Stockholm Color Vibration Eyeshadow - Alexandria







7. Väska från Marc Väskshop i Landskrona
Denna väska är gjord i ett väldigt coolt ormskinsimiterande material!





7. Armband från http://lssmycken.blogg.se